Privacy


Privacy

Om jou en je buurtgenoten een zo goed mogelijke service te bieden vragen wij je om jezelf op deze website persoonlijk te laten zien. Waarom doen we dit en wat gebeurt er vervolgens met je gegevens? Hieronder vertellen we dit. Heb je nog vragen? Mail deze naar contact@opmeerleeft.nl

De meeste informatie op OpmeerLeeft.nl  bekijk je zonder jezelf aan te melden. Wil je echter informatie toevoegen (zoals bijv. een advertentie of een reactie op een bericht), dan vragen we je om je eerst bekend te maken en je te registreren. Zo borgen we al een heel stuk de veiligheid en vertrouwdheid op deze website.

Het doel van OpmeerLeeft.nl is om met elkaar als inwoners een nog leukere, gezelliger en betere buurt te krijgen. Om wat beter te weten wat er allemaal in je dorp gebeurt. Wie er nog meer wonen. Hoe je elkaar af en toe met kleine dingen kunt helpen. Een goede buur is immers beter dan een verre vriend! Om elkaar te helpen moet je wel weten wie er nog meer in je dorp wonen, wat voor mensen dat zijn en waarmee je elkaar dan kunt helpen. Hiertoe heb je wat meer informatie nodig. Deze informatie vind je voor een deel op OpmeerLeeft.nl.  Hoe completer en beter de informatie is, hoe beter je elkaar kunt helpen. Daarom vragen we je op deze website wat meer over jezelf te vertellen. Hoe je heet en waar en hoe je woont. 

Emailadres
Je emailadres gebruiken we om je een nieuw wachtwoord te sturen als je dat kwijt bent. En als je aangeeft dat je de wekelijkse nieuwsbrief graag ontvangt, sturen we deze naar dit emailadres. Verder gebruiken we je emailadres bij het plaatsen van een advertentie of helpende hand op het prikbord. In de advertentie tonen we je emailadres zodat een geïnteresseerde koper jou kan benaderen.  

Postcode en huisnummer
Met je postcode en huisnummer kunnen we je via OpmeerLeeft.nl precies informeren over wat er bij jou in de buurt gebeurt of gaat gebeuren. Dat zie je op de site en in de wekelijkse nieuwsbrief. 

Telefoonnummer
Je telefoonnummer kun je op twee plekken op de site opgeven:

  • Optioneel, in je profiel. We tonen dit NIET aan de bezoekers van de site.
  • Optioneel, bij een advertentie die je op het prikbord plaatst. Dit tonen we WEL aan bezoekers. Om het tonen van je telefoonnummer op deze site te beperken, verwijder je advertentie zodra deze niet meer nodig is. 


Overige gegevens in je profiel

In je profiel kun je heel veel informatie kwijt. Bijvoorbeeld een foto van jezelf, achtergrondinformatie, voor welke organisaties in het dorp jij actief bent. Deze informatie laten we zien als mensen op jouw naam klikken. Wil je niet dat je profiel zichtbaar is voor anderen? Zet dan het vinkje uit achter 'maak mij zichtbaar voor de buurt’.

Tenslotte
Het kan natuurlijk zijn dat je geen enkele informatie over jezelf op deze website wilt plaatsen. Dat respecteren we. In dat geval adviseren we je om je niet te registreren op OpmeerLeeft.nl. Je kunt dan nog wel informatie raadplegen, maar je kunt geen gegevens toevoegen. Maar we hopen natuurlijk dat je net zoals heel veel andere dorpsbewoners met ons meedoet. Het doel van deze website is tenslotte om met elkaar als dorpsbewoners een nog leukere, gezelliger en betere dorpen te krijgen!