Details

Woensdag 12 juni 2024 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Natuurspeeltuin De Weijver
Kerkepad, Hoogwoud, Nederland

Op woensdag 12 juni is het Nationale Buitenspeeldag! Wij van Team Sportservice West-Friesland organiseren deze editie een leuke activiteit in de natuurspeeltuin van Hoogwoud.

 De Nationale Buitenspeeldag is in het leven geroepen door Jantje Beton en Nickelodeon met als doel om te vieren wat belangrijk is voor kinderen en dat is: spelen! Voor de nationale buitenspeeldag worden er straten afgesloten, zodat kinderen zonder gevaar naar hartenlust kunnen spelen. Met de nationale buitenspeeldag in de natuurspeeltuin van Hoogwoud willen wij de kinderen een leuke en gezellige middag bezorgen. 

De activiteit wordt gedaan in groepjes die je zelf samenstelt. Onderweg zullen er verschillende beweegopdrachten/vragen moeten worden uitgevoerd. Daarnaast krijgt jouw groepje een tasje met een aantal benodigde materialen. Op de startlocatie staat een bewegingsconsulent van Team Sportservice klaar om de groepjes te ontvangen, uitleg te geven en een tasje mee te geven. 

Alle kinderen zijn welkom op woensdag 12 juni 2024 van 14:00 uur tot 16:00 in de natuurspeeltuin van Hoogwoud. De activiteit is geschikt voor kinderen van groep 3 t/m 8.

Inschrijven is niet nodig! Ouders zijn welkom om te komen kijken. Wanneer er kinderen meedoen uit groep 3 t/m 5, is het van belang dat ouders zelf verantwoordelijk zijn dat de kinderen eventueel alleen komen. Zo niet, verwachten wij dat er een begeleider mee komt.


Voor wie
Kinderen
Waarover
Sport en bewegen
Wat
Buurtactiviteit

Over de organisator

Team Sportservice West-Friesland
Team Sportservice West-Friesland is het sportloket in de regio en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid van Drechterland, Enk...... Lees meer