Kindermiddag Museumboerderij West-Frisia (grote mensen mogen ook mee)

De Buurtverbinders

Details

Maandag 20 mei 2024 van 13:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Koningspade 31, Hoogwoud

Een middag voor kinderen en grote mensen mogen ook mee doen !!

Op tweede Pinksterdag maandag 20 mei is er van 13.00 uur tot 16.00 uur bij museumboerderij West-Frisia aan de Koningspade 31 in Hoogwoud een middag voor kinderen, waarbij ook grote mensen heel erg welkom zijn.

Er is deze middag bij onze mooie museumboerderij van alles te doen en te beleven: spelletjes van vroeger, zoals steltlopen, een knikkerbaan en meer van zuks. Er is schminken, je kunt je verkleden zoals kinderen er vroeger bijliepen. Je kunt koekjes versieren, stenen beschilderen, koordjes vlechten en er is nog veel meer om te doen. Muziek Opmeer heeft er voor gezorgd dat je op een djembé-trommel kunt leren spelen samen met Floris van Tol.

Vanaf 13 mei brengen we kleurplaten van de museumboerderij bij de scholen, de BSO en op nog meer plaatsen. Je kunt je kleurplaat die middag inleveren op de museumboerderij en een jury kijkt dan welke ze het mooiste vinden.

Grote mensen mogen met alles mee doen. Maar ze mogen ook alleen komen kijken naar al het moois onder het genot van een drankje en ander lekkers uit onze Kapberg.

En jullie kunnen natuurlijk ook de vroegere woning van Adriaan Donker bekijken met alle bijzondere dingen die hij in zijn leven heeft verzameld.

Op deze dag is de entree voor iedereen vanaf 4 jaar €2. Dat is inclusief een bezoek aan de museumboerderij, de vroegere woning van Adriaan. Vrienden van ons museum hebben (op vertoon van de vriendenpas) op deze tweede Pinksterdag gratis toegang.

Voor wie
Kinderen, Volwassenen
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Muziek / dans / zang
Wat
Evenement / feest / markt

Reacties

Over de organisator

De Buurtverbinders
De Opmeer Leeft! Buurtverbinders zijn een groep vrijwilligers die het online buurtplatform Opmeer Leeft beheren en verbindingen leggen tu...... Lees meer