Details

Meerdaagse activiteit
13, 14, 15, 16, 17, 18 en 19 mei
Tijdstip
van 08:00 tot 21:00 uur
Opmeer
Nederland

Wil jij jouw lokale winkels steunen? Super! Dat kan altijd! Maar speciaal in de Week van de Stenen Winkel kun je dit doen op verschillende manieren.

Koop in die week 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren (bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht).

Steun jouw favoriete lokale winkels via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook- of Instagram-post van de winkels in jouw buurt. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.

Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto, of download een van de afbeeldingen hieronder en plaats deze op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.

Kies één van deze activiteiten, of voer ze allemaal uit... het is aan jou. Namens alle stenen winkels en speciaal de lokale winkels in jouw omgeving: DANK JE WEL!!! 


Datums (7)
Maandag 13 mei 2024 van 08:00 tot 21:00 uur (afgelopen)
Dinsdag 14 mei 2024 van 08:00 tot 21:00 uur (afgelopen)
Woensdag 15 mei 2024 van 08:00 tot 21:00 uur (afgelopen)
Toon meer
Voor wie
Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid
Wat
Evenement / feest / markt

Reacties

Over de organisator

De Buurtverbinders
De Opmeer Leeft! Buurtverbinders zijn een groep vrijwilligers die het online buurtplatform Opmeer Leeft beheren en verbindingen leggen tu...... Lees meer